n11

Når man træner, er det vigtigt, at man er fuldt fokuseret på træningen og ikke på alt muligt andet. Hvis man ikke er fokuseret på træningen, bliver man ukoncentreret, og det kan være næsten umuligt at give sig selv fuldt ud. 

Derfor er det en rigtig god ide altid at være helt koncentreret om træningen, når man er oppe og træne, og det kan du her læse en række gode råd til, hvordan du kan gøre. 

Vaegtloeftning

Har du mange tanker eller bekymringer?

Det er meget almindeligt at gå rundt med en masse tanker eller bekymringer, men det er ikke ensbetydende med, at det er sundt. Derfor kan det godt betale sig at prøve at undgå at tænke på det, der fylder i hovedet, når du træner. 

Spørgsmålet er så bare, hvordan du gør det? Det korte svar er, at du skal gå lidt mere i dybden omkring, hvorfor de her tanker eller bekymringer er der. 

Har du økonomiske problemer, og overvejer du at låne penge trods RKI, så kan du med fordel træffe en beslutning om, hvad du skal gøre. Når du træffer en beslutning, behøver du ikke at tænke mere over, om det er det rigtige at gøre. Så er det gjort, og du har fået de penge, du skal bruge. 

Det kan også være, at du ikke længere er glad for dit arbejde, og du derfor går og overvejer, om du skal sige op eller begynde at finde et andet arbejde. Så snart du har truffet en beslutning omkring din fremtid, vil du opleve, at du får meget mere overskud og energi. Dit nye overskud og den fornyede energi kan du dermed bruge på at fokusere 100 % på din træning, så du får mest muligt ud af den. 

Hold fokus og bevar motivationen

Faktisk er der rigtig mange forskellige ting fra træningsverdenen, som du kan bruge til dit personlige fokus. Når du træner, gælder det nemlig blandt andet om at holde fokus og bevare motivationen. Det er det samme, der gør sig gældende, når du møder udfordringer i dit privatliv eller dit arbejdsliv. 

Hvis du er kommet ud af kurs og ikke længere kan fokusere, er du nødt til at finde ud af, hvordan du kommer tilbage på det rette spor. Det samme gør sig gældende, hvis du ikke længere føler dig motiveret til for eksempel at udføre en bestemt arbejdsopgave eller lignende. 

Visakort

Vær vedvarende og udholdende

Under træningen gælder det i høj grad om at være udholdende og vedvarende for at opnå de bedst mulige resultater. Det er også nogle rigtig gode egenskaber at bruge i resten af livet. Det kan for eksempel være, at du bare er træt af dit job, fordi du har haft en enkel dårlig dag. I så fald gælder det blot om at se tiden an for at se, om tingene bliver bedre, eller om hver dag er en dårlig dag.