n11

Vores tøj er en af mest oplagte måder, hvorpå vi kan udtrykkes os selv. Vi kan igennem vores valg af snit, mønstre, farver og stof vise, hvem vi er, hvem vi gerne vil være, eller hvad vores interesser er. Det er der rigtig mange forskellige måder at gøre på. Sandt at sige må der jo nødvendigvis være lige så mange måder at udtrykke sig selv igennem mode og tøj på, som der findes individuelle identiteter. Det er bare de færreste som nogensinde får gravet til bunds i den labyrint, som er personlig stil, og som virkelig finder deres helt eget udtryk, eller i hvert fald bliver tilfredse og trygge i det, de går rundt med på en daglig basis. Se mere her om, hvordan du kan få din garderobe til at hænge sammen.

Streetwear

Udtryk din personlighed i dine outfits

Grunden til at så få går rigtig meget op i mode er også ganske simpel. Det er dyrt og tidskrævende, og hvis man i forvejen er presset på tid og ikke synes, at mode og tøj er synderligt interessant, hvorfor så overhovedet prøve? Sandheden er dog, at det at klæde sig på, så man føler sig set og forstået, er en fuldstændig basal drift i langt de fleste mennesker. Derfor vil den også komme til udtryk på den ene eller den anden måde. Det er bare forskelligt, hvor meget vægt man lægger i det. Derfor er det også vigtigt at bemærke, at bare fordi man begynder at klæde sig personligt og på en sådan måde, at det afspejler ens indre identitet, behøver man ikke opgive alle andre hobbies og interesser for i stedet at fordybe sig i tøj og mode. Tværtimod skal tøjet faktisk bare være en måde, hvorpå du kan udtrykke din personlighed og alle disse andre dele af dit liv, som du synes er gode og vigtige.

stil

Sportstøj er på mode

Er du for eksempel et menneske, der elsker sport, fysisk træning og den slags, så er det selvfølgelig oplagt at inkorporere nogle lidt mere sporty elementer i din garderobe og alle dine daglige outfits. Det kan faktisk være noget så simpelt som at træde i et par sporty sneakers eller tage et par lækre, tykke tennissokker på. Særligt når man begynder at eksperimentere lidt med netop en mere sporty stil, vil det hurtigt gå op for en, hvor integreret en del sportstøj er af moden og i særdeleshed den såkaldte street style.

Netop derfor vil du faktisk kunne finde en hel del tøj, der balancerer på knivsæggen mellem cool og praktisk, og som samtidig har en uvægerlig sportslig aura omkring sig. Det kan være alt fra et par lækre sweatpants, nylonshorts eller måske en enkel sort vindjakke. Du kan finde mange flere ideer og mere inspiration her. Det bliver nemlig meget mere vildt, fantasifuldt og sporty end det, men det er nærmest den slags, som man selv skal have lov til at gå på opdagelse i. Det er nemlig også en stor del af det sjove ved at opbygge sin egen personlige stil, og med internettet har det aldrig nogensinde været nemmere.