n11

Ømme muskler har brug for hvile til at blive klar til træningen igen. Af og til tager restitutionstiden flere dage, end vi har lyst til, og det kan blive problematisk. Hvis du elsker at være aktiv og træne, så bliver det kedeligt at skulle vente længe på, at musklerne får restitueret.

Så hvordan kan vi give restitutionstiden et ordentligt boost? Det kan gøres med smarte recovery boots. Find de bedste recovery boots her og hjælp dine muskler godt på vej i dit træningsliv.

Optimer din træning med god restitution

Træning og restitution går hånd i hånd. Selv hvis du er ved at opbygge din krop til en stor turnering eller konkurrence, så nytter det ikke at du flere timer om dagen udsætter din krop for hård træning uden restitutionstid. Når du udfører hård træning, så opstår der små skader i dine muskler, som hele igen, når du holder hviledage.

Dine muskler har brug for at restituere for at kunne vokse. Det nytter ikke noget at du dagligt går til træning og udsætter dine muskler for yderligere belastning, hvis ikke de er helet endnu. Derfor skal du altid indtænke hviledage som en essentiel del af dit træningsprogram.

Recovery boots kan optimere din træning ved at hjælpe din restitution. Når du bruger recovery boots restituerer du ikke kun hurtigere, men også langt mere effektivt.

Hvordan fungerer recovery boots?

Recovery boots ligner store massive støvler, som du ifører dig på benene og fødderne. Derefter handler det bare om at læne dig tilbage og lade støvlerne klare arbejdet for dig, mens du slapper af, læser en god bog eller ser fjernsyn.

Støvlerne benytter kompressionskamrer som øger blodgennemstrømningen i dine ben. Blødgennemstrømningen gør at ilten hurtigere føres til dine muskler, og hjælper dem til at restituere hurtigere. Det kan sammenlignes lidt med en god omgang massage. Forskellen er bare at du kan nyde massagen hjemme i din egen sofa, lige når det passer dig.

Giv dit træningsliv ekstra styrke

Som sagt er der ingen træning uden restitution. Kroppen skal føle sig frisk, stærk og fri for smerter for at du kan udøve den bedste præstation til din træning.

Undgå skader, smerter eller irritationer ved at bruge dine recovery boots enten før eller efter træningen. Undgå at gå på kompromis med din træning eller skip træningsdage fordi kroppen føles for træt. Recovery boots er det mest effektive redskab til at få dig på banen igen med fornyet energi og veludhvilede muskler.