n11

Der er i dag et stort fokus på den måde, som vi behandler os selv på. Det er for eksempel noget, der kommer til udtryk med den store bølge af sundhed, som der skyller ind over os og de mange forskellige personer, som der også vælger at svømme med på den. Helt specifikt kommer det til udtryk med de mange træningscentre, som der skyder op i selv de mindste byer og bliver fyldt til randen, det ses på alle de offentlige stier, som vrimler med folk, der enten løber, går eller cykler, og det ses på de sunde kostvaner folk forsøger at indarbejde i deres hverdag.

Sundt

Sørg for at få masser af cardio ind i hverdagen 

Er det noget, som du kan nikke genkendende til? Så kan det være, at du er en af dem, der er begyndt at leve en smule sundere. Det kan være, at du har omlagt nogle af dine vaner, så du får noget mere cadio i hverdagen. For eksempel ved at have skiftet bilen ud med cyklen på vej til job eller ved at tage en tur ud i det blå med løbeskoene på i ny og næ. Det kan også være, at du har investeret i for eksempel et løbebånd hjem til stuen, så du kan få masser af cardio, mens du ser dit favoritprogram i TV. 

Spis sundt og nærende 

Derudover kan det være, at du har sørget for at skifte alle dine usunde madvaner ud med frugt og grønt. Det kan betyde, at du har skåret kraftigt ned på for eksempel fedt og sukker og i stedet har fokus på at få masser af proteiner, vitaminer og fibre med i hver af dine måltider, som desuden også skal være nærende og varierede. Er det sandt? Så er du godt på vej til at pleje dig selv. Men du mangler stadig nogle meget vigtige ting.

Shampoo

Sørg for at pleje dit sind, dit humør og din krop for eksempel med argan shampoo 

Motion og mad er nemlig ikke det hele. Det handler også om at få den søvn, som kroppen har behov for, at sørge for at gøre de ting, man har lyst til, så man føler glæde og at pleje sig selv. Det kan du for eksempel gøre med et fokus på hud og hår med argan shampoo, som er noget af det ypperste, når det kommer til personlig pleje og selvforkælelse.